Aquesta setmana s'ha finalitzat la instal·lació d'una quinzena de menjadores i una trentena de caixes niu per als ocells als parcs de la Seu d'Urgell. Amb aquesta novetat:

El parc del Cadí és urbà. Amb força presència d’ocells, s'ubica al centre històric de la ciutat. A diferència, del parc del Segre i del Valira, altres espais del projecte, que són fluvials. La col·locació de les menjadores en aquesta zona ha estat possible gràcies a la col•laboració de l'empresa PEUSA.

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell va impulsar l'any 2013 la iniciativa amb un doble objectiu, facilitar punts d'alimentació a espècies protegides en una època que escasseja l'aliment, i promoure l'educació ambiental entre la població.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA MEDI AMBIENT I PATRIMONI NATURAL - JORDI DALMAU, RESPONSABLE DE LA INSTAL•LACIÓ - PAU GRÀCIA, RESPONSABLE PREVENCIÓ DE RISCOS DE PEUSA