En motiu d’aquest dimecres dia 25 de novembre, Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà renova el seu ferm compromís per eradicar les violències masclistes, i ha llençat el vídeo de la campanya Només sí és sí. Respecta’m. Un recull que dona visibilitat a la lluita contra el sexisme i les violències que pateixen les dones i persones LGBTI+. Durant l’estiu s’ha pintat murals a diferents pobles del Pallars Sobirà en el marc de la campanya que ara es recullen en aquesta gravació que es pot trobar al canal de Youtube del consell comarcal del Pallars Sobirà. També se segueixen fent les activitats del «Mes de les sexualitats i les relacions sanes".
En diferents pobles pallaresos, com la Pobla de Segur, també s’han gravat vídeos reivindicatius i s’han fet minuts de silenci com a Tremp. I a l’Alta Ribagorça s’ha llegit el manifest per part del personal del consell comarcal.