S'eleven a 4 els residents que han mort pel brot de Covid detectat a la llar de Sant Josep de la Seu d'Urgell. Hi ha cinquanta-sis residents positius, dos del quals es troben ingressats al Sant Hospital de la Seu d'Urgell. 26 residents es mantenen a la llar asimptomàtics o bé amb símptomes lleus segons fonts del consistori urgellenc. I, 24 usuaris s'han traslladat la residència de Puigcerdà on s'ha habilitat un centre de suport.

També hi ha 14 treballadors i 1 religiosa positius, pel que s'ha contractat 10 nous professionals.
En la segona onada de la pandèmia s’han registrat 15 les defuncions per coronavirus a la capital alt urgellenca.
Pel que fa a l’afectació de la pandèmia a l’àrea bàsica de Salut de la Seu d’urgell, aquest dimarts hi ha vuitanta-vuit casos positius aïllatrs, i prop de tres cents contactes estrets confinats. A més, hi ha 9 pacients per covid al centre hospitalari, tres dels quals han ingressat en les darreres hores.
Les xifres epidemiològiques a l’Alt Urgell mantenen la tendènia a la baixa. L’índex de risc de rebrot a la capital ha disimiuit en 58 punts, i se situa a 423. També s’ha reduït lleugerament la taxa de reproducció de la malaltia a la comarca, i és de 0,72.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, TINENT D’ALCALDE D’ATENCIÓ A LES PERSONES