Aquest dimarts s’han obert inscripcions per les curses se celebraran en el marc del BUFF® Mountain Festival, que tindrà lloc un any més a la Vall de Boí, amb epicentre a la localitat de Barruera, entre el 8 i l'11 de juliol del 2021. Després que l’edició d’enguany hagués de ser anul·lada per la pandèmia de Covid-19, l’organització treballa des de fa dies en l’edició del 2021.
Es comptarà amb cinc distàncies, proves de diferents nivells d'exigència que faran gaudir al màxim els amants de l'Skyrunning i amb uns paratges naturals espectaculars. A més, serà escenari dels Campionats del Món de la International Skyrunning Federation en tres de les distàncies fet que portarà els millors corredors d'aquest esport.
Molts dels corredors del 2020 han traspassat les seves inscripcions per al 2021. Durant els primers 10 dies hi ha preu reduït i es proposen alternatives d'anul·lació per causes de força major derivades de la pandèmia.