La companyia de teatre Inestable Ceretana ha estat distingida amb el Roser de la Vila de Puigcerdà 2020, un guardó que reconeix una entitat i/o particular que ha destacat per la seva aportació cultural al municipi. La companyia va néixer fa 17 anys i la integren un grup d'actors i actrius amateurs. Al llarg d'aquests anys ha representat una trentena d'obres, tant als escenaris de la comarca com de la resta de Catalunya i, fins i tot, d'altres països com França o Itàlia.

El veredicte s'ha conegut durant la Tarda de la Cultura, que ha tingut lloc aquest diumenge en format virtual. Durant l'acte també s'han donat a conèixer els guanyadors del Premi Literari Vila de Puigcerdà i del concurs Imatges de Puigcerdà. En el primer cas, el primer premi ha estat per l'obra 'Poca punteria ' d'Asunción Cesena, de Mataró i el segon premi se l'ha endut Joan Adell, de Blanes, amb '15 minuts'. També hi han hagut tres finalistes.

Pel que fa al concurs Imatges de Puigcerdà, el primer premi ha estat per Guillem Pongiluppi, el segon Daniel Coma i el tercer per Queralt Dachs. La millor col·lecció de tres fotografies s'ha atorgat a Josep Lluís Gómez.

Per últim, també s'ha donat a conèixer el treball guanyador del concurs de logotips de la Comissió de Festes. L'escollit ha estat aquest, obra de Carla Parejo.

Parlen al vídeo: XAVIER PIGUILLEM, DIRECTOR INESTABLE CERETANA - ASUNCION CESENA, 1r PREMI LITERARI VILA PUIGCERDÀ 2020 - GUILLEM PONGILUPPI, 1r PREMI CONCURS IMATGES PUIGCERDÀ 2020