La revista Cadí- Pedraforca ja ha tret el vint-i-novè exemplar aquest mes de novembre. Número on s’anuncia l’ampliació de la publicació amb un cap-i-cuat que agafarà la zones del Pallars Jussà i Sobirà, l’Alta Ribagorça i la Vall d’Aran sota el nom de Garona-Nogueres.

La idea és el que el proper número d’aquesta publicació bianual, que sortirà al mes de maig, ja incorpori Garona-Nogueres i es pugui trobar en quioscos, llibreries i altres establiments de la part occidental del Pirineu.
I pel que fa a l’exemplar de Cadí-Pedraforca que just ha sortit al mercat, el gruix està centrat en la retirada i l’exili a les comarques de l’Alt Urgell, Cerdanya, el Berguedà i l’Alt Solsonès.

Aqueta publicació treballa bàsicament a través de testimonis orals i també inclou entrevistes, perfils, converses i retrats d’altres persones i espais que aporten valor al territori.

Parlen al vídeo: GUILLEM LLUCH, DIRECTOR CADÍ-PEDRAFORCA