Tres residents han mort per covid del brot detectat a la llar de Sant Josep de la Seu d'Urgell. D’aquest brot, els contagiats superen la seixantena. Hi ha una cinquantena d'usuaris positius, i també 11 dels 36 treballadors del centre segons ha informat el Departament de Salut.
Amb les últimes defuncions, s'eleva a catorze el nombre de persones que han mort per coronavirus a la capital alt urgellenca en la segona onada de la pandèmia.
Pel que fa al conjunt de l'Àrea Bàsica de Salut de la Seu d'Urgell, aquest dilluns hi ha noranta-quatre positius amb covid aïllats i tres-cents sis contactes confinats. El nombre d'ingressats al Sant Hospital per coronavirus és de sis persones. La meitat de pacients per covid que hi havia al centre hospitalari la setmana passada.
Pel que fa als indicadors per conèixer l’evolució de la pandèmia, experimenten una tendència a la baixa. D'una banda, l'índex de risc de rebrot a la ciutat ha disminuït en 129 punts, i és aquest dilluns de 481, continua sent molt alt. D'altra banda, la taxa de reproducció de la malaltia als 7 dies a l'Alt Urgell també s'ha reduït en 0,08 punts, i és de 0.77. La xifra es troba dins els paràmetres recomanats, per sota d'1.