L'equip sènior maculí del CG Puigcerdà continua al capdavant de la classificació provisional, després de guanyar aquest cap de setmana el Barcelona. No ha estat un partit fàcil per als cerdans, que van haver de remuntar una diferència de 4 gols i sumar el gol de la victòria a la pròrroga. Marcador final: 7-6.

Al segon descans el lluminós assenyalava 2-6, amb un equip visitant superior. Els deu primers minuts del tercer temps el Puigcerdà ho intentava però no trobava l’encert ni en superioritats.
En un cinc contra cinc una jugada entre Boronat i Morer tornaven l'emoció al partit, tot i que els cerdans estaven encara tres gols per sota. Granell es va encarregar d'anotar el quart i quan faltaven 4 minuts per acabar, el Puigcerdà va marcar dos gols en 30 segons, obra de Morer i Granell, per tercera vegada, que va permetre empatar el partit.

El Barça va cometre llavors tots els errors que no havia fet en la resta del partit. El millor que li podia passar era que arribés la pròrroga tot i que ja estava massa tocat anímicament. El Puigcerdà, per contra, havia aconseguit igualar el partit i no volia que se li escapés la victòria. Poc més de 30 segons després de començar el temps extra, Boronat rebia una passada pel centre de la zona, es plantava davant del porter i el batia amb classe per aconseguir el gol d’or i el segon punt pel seu equip en el partit.
La plantilla ceretana va celebrar la remuntada tot i que sense poder compartir l'alegria amb els aficionats. Ja que recordem que el partits es juguen a porta tancada.
Així, doncs els cerdans continuen primers amb 11 punts.
Per la seva banda, l'equip femení va perdre a casa per 2-5 davant les màximes favorites, l'equip de Majadahonda. Ha estat el primer partit de la temporada que han perdut les cerdanes, que continuen en línia ascendent. Barangé i Pareja van ser les anotadores.
Després d’aquest resultat l’equip madrileny es posa líder, empatat a 18 punts amb el Puigcerdà i un partit menys.