Coll de Nargó millorarà l'aïllament tèrmic de l'edifici de l'escola del municipi. L'actuació contempla una rehabilitació energètica de gran part de l'envoltant tèrmica que permetrà reduir la demanda energètica de calefacció i refrigeració.

En conseqüència també disminuiran les emissions de diòxid de carboni. Amb l'adequació total de les instal•lacions, es preveu que la qualificació energètica en emissions de CO2 de l'edifici, passi d'una classificació G, edifici menys eficient, a una lletra C. El Departament d'Educació ja ha fet un primer pas, i ha canviat els radiadors de l'escola.

La inversió és de 154.000 euros, amb aportacions de fons europeus. Es preveu que les obres s'executin el 2021. Ara es troben en fase de licitació. Abans d'acabar l'any, s'instal•laran plaques fotovoltaiques a l'escola, el museu Dinosfera i la zona esportiva per autoconsum, amb un import de 50.000 euros. Calculen que hi haurà un 70% d'estalvi en despesa lumínica.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, ALCALDE DE COLL DE NARGÓ