Aquest dilluns ha començat el primer tram de l’obertura progressiva d’activitats. Un tram que es revisarà constantment i es modificarà segons l’evolució de les dades epidemiològiques. Això significa que a banda de l’obertura, amb restriccions, del sector de la restauració, també tornen a obrir portes els equipaments culturals i esportius. Sempre seguint les mesures i protocols establerts i demanant a la població prudència.

En el cas de Tremp, el tram suposa la recuperació d’activitats presencials a les instal·lacions esportives, però amb reserva prèvia i amb vestidors tancats. També l’Espai cultural la Lira i la sala de lectura de la biblioteca Maria Barbal obren portes però amb aforament al 50% i l’escola de música reprèn les classes presencials però amb un màxim de 6 alumnes per classe i combinat amb classes telemàtiques.

El mercat setmanal de Tremp de moment es manté a la zona del Juncar. I pel que fa als bars i restaurants de Tremp gairebé tots han apujat la persiana aquest dilluns.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP