El Cadí La Seu no ha pogut trencar la dinàmica negativa a la lliga a la pista del Gernika Bizkaia. D'aquesta manera, les urgellenques han sumat la quarta derrota consecutiva. Una mala arrencada ha condemnat al conjunt urgellenc amb un primer parcial que s'ha tancat a 23 a 10. Les visitants han reaccionat I han registrat un parcial de 0-11. El partit s'ha aturat al descans amb el marcador 40 a 28.

A la represa, el conjunt basc ha aconseguit un avantatge de 21 punts, malgrat que a l'inici de l'últim quart el quadre urgellenc ha escurçat la distància als 8 punts. L'empenta final de les urgellenques per capgirar el resultat no ha arribat, i el Gernika s'ha acabat imposant per 80 a 61.

Laura Peña i Quinn Dornstauder amb 10 punts, seguida de Gala Mestres amb 9 punts han estat les màximes anotadores del Cadí.

El Cadí La Seu és desè a la lliga amb el doble de derrotes que victòries. El marge d'error del quadre urgellenc és mínim si vol disputar la Copa de la Reina. A falta de tres partits per acabar la primera volta, i amb el calendari menys atapeït, un partit per setmana. El proper assalt per al primer equip del Sedis és dissabte al Palau d'Esports que reben el vuitè classificat, el Campus Promete.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU