Aquest cap de setmana s’ha detectat un brot de Covid-19 a la residència Fundació Fiella de Tremp. Segons dades facilitades pel departament de Salut aquest dilluns hi ha 49 residents positius, de 143 que actualment viuen al centre residencial. I dels treballadors han donat positiu per coronavirus 8 dels 70 que hi ha treballant. També un els treballadors, tot i ser negatiu està aïllat per contacte estret.
Des de l’Ajuntament de Tremp es demana calma a la població i seguir amb els protocols establerts.

Salut també ha comunicat que els residents positius es troben aïllats en una planta de la residència. I des de la Fundació Fiella, s’ha emès un comunicat a través de les xarxes socials on s’indica que 45 dels residents positius no presenten símptomes i que els treballadors positius es troben a casa seva i evolucionen favorablement.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP