La represa de la lliga després de l'aturada per seleccions, no ha estat dolça per al Cadí La Seu. Les urgellenques han encaixat la tercera derrota consecutiva en punxar a casa davant el Durán Maquinaria Ensino per 65 a 78.
El partit ha arrencat amb molt encert a cistella, i sense un clar dominador. Amb un primer parcial favorable a les locals. A partir de llavors, l'encert de les urgellenques ha començat a minvar i les visitants s'han situat per davant al marcador. El Lugo ha assolit un avantatge de 18 punts, i la reacció del Cadí ha arribat tard.

La belga Laure Resimont ha debutat com a aler urgellenc. A més, Yurena Díaz ha tornat a jugar al Palau d'Esports onze mesos després.
L'equip urgellenc ocupa la desena posició de la taula, empatat amb el novè classificat, el Campus Promete, amb un balanç de quatre victòries i set derrotes. El pròxim partit per al Cadí La Seu és diumenge a la pista del Gernika Bizkaia, sisè a la lliga. Les biscaïnes hi arriben després de perdre contra el Gipúzkua.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU - CARLOS CANTERO, ENTRENADOR DURÁN MAQUINARIA ENSINO