El CG Puigcerdà rebrà aquest cap de setmana dos rivals complicats. L'equip masculí es veurà les cares amb el Barça, que aquesta temporada només ha pogut jugar un partit complet. No es pot oblidar que els blaugranes són uns dels favorits per guanyar els títols en joc, gràcies a una de les millors amb defenses de la competició i al gran talent en la davantera. Tot plegat el fa un equip complet i perillós.
Després del mal gust de boca que els va deixar el partir contra el Majadahonda, els cerdans voldran tornar a la dinàmica guanyadora que portaven i així allunyar en punts a un rival que segurament durant la temporada anirà a més. Recuperarà algunes de les baixes amb les que va viatjar a Madrid, però encara tindrà alguna absència remarcable. Ara mateix el Puigcerdà té 9 punts i és líder provisional.
L'equip femení, per la seva banda, s'enfrontarà dissabte contra el clar favorit, el Majadahonda. Ho demostra la seva trajectòria, 7 títols en les últimes 8 temporades, i no es pot oblidar que l'any passat les jugadores madrilenyes van endossar 20 gols al Puigcerdà, tant a la pista visitant com a casa. Les cerdanes encaren el partit amb ganes. Tot i que l'equip groc i negre ha jugat un partit més que les seves rivals, el resultat d'aquesta jornada decidirà qui encapçala la classificació provisional de la lliga.
Tant el partit del conjunt masculí com el femení es jugaran a porta tancada.