La capital alt urgellenca col•labora amb la Marató de TV3 una edició més. Enguany centrada a la Covid-19. Precisament, per la situació sanitària, les activitats populars coordinades des de l'ajuntament de la Seu, que s'organitzaven per recollir donatius per al projecte solidari, no es duran a terme per evitar aglomeracions de persones i evitar així possibles contagis.

I, com es podrà col·laborar a la Marató? Una opció és a través de donacions a les guardioles que estan ubicades en una vintena d'establiments comercials de la ciutat urgellenca des d'aquest divendres i fins al 20 de gener. Les guardioles solidàries han estat elaborades pels alumnes de l'Escola Municipal d'Art. La mascareta és la protagonista dels dissenys.

El lema de la campanya de la vint-i-vuitena edició és Aquesta Marató toca a tothom. Els diners aniran destinats a la recerca del coronavirus.

La Marató per la Covid se celebrarà el 20 de desembre. Abans, aquest diumenge 29 de novembre es posa a la venda, amb els diaris d’àmbit català, el CD de la Marató en format físic. I, des d'aquest dijous es pot trobar a les llibreries el llibre de la Marató 2020.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, TINENT D'ALCALDE D'ATENCIÓ A LES PERSONES