El sector hoteler de Cerdanya dona per perdut el Pont de la Puríssima, que representa el tret de sortida de la temporada d'hivern. El fet que les restriccions de mobilitat del cap de setmana s'allarguin, en un principi, fins al 21 de desembre, fa que la majoria d'hotels es plantegin si obriran o no, ja que difícilment tindran reserves. Tot i això, el sector espera poder salvar les vacances de Nadal, sempre i quan l'evolució de la pandèmia sigui favorable.

El sector hoteler, i el turístic en general, veu amb incertesa les properes setmanes. Un cop han conegut el pla de desescalada, ara els toca valorar si els surt a compte obrir.

El sector de l'esquí també s'ha vist afectat de ple per les mesures ja que el pont de la Puríssima representa l'inici de la temporada. Des de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), que gestiona la majoria d'estacions, ja han anunciat una obertura gradual de les instal·lacions i confien, també, el estar a ple rendiment de cara a les festes de Nadal.

Parlen al vídeo: NÚRIA VIDAL, PORTAVEU ASSOCIACIÓ HOTELS I CÀMPINGS CERDANYA