Aquest mes de novembre, Pallarsactiu ha signat un conveni de col·laboració amb el Conselh Generau d’Aran per formar part de l’Hub d’Innovació rural.
La idea de les 2 entitats és crear un òrgan per gestionar més eficientment el món rural i evitar la despoblació, garantir la connectivitat a tot el territori, impulsar el consum de productes de proximitat o crear una estratègia de futur que garanteixi un nivell de vida i un dia a dia igual que en les zones urbanes. Es vol aconseguir serveis de qualitat al territori rural. Potenciar el creixement econòmic i la qualitat de vida, enfortir el teixit empresarial i potenciar la col·laboració público-privada, adaptant l’economia al segle XXI. En aquest sentit, Pallarsactiu, durant la trobada, va presentar a la Vall d’Aran el projecte per a la instal·lació d’un centre de tractament del producte cinegètic al Pallars.