Puigcerdà celebrarà aquest diumenge 22 de novembre la 'Tarda de la cultura', un acte en format virtual on es coneixeran els guanyadors del Premi Literari Vila de Puigcerdà i del concurs fotogràfic Imatges de Puigcerdà. També es comunicarà qui s'emporta el Roser de la Vila 2020, un guardó que premia la trajectòria d'una persona i/o entitat per la seva aportació a la cultura del municipi.

Cada any, l'ajuntament anuncia els guanyadors d'aquests concursos durant la Nit de la Cultura, que es celebra al juliol, dins la Setmana Cultural del Roser. La situació de pandèmia va obligar a plantejar-se la celebració d'aquesta setmana dedicada a la cultura a la tardor. Finalment, però, el consistori ha optat per organitzar un acte virtual.

Pel que fa a la participació, des de l'ajuntament s'han mostrat contents de veure com ha crescut el nombre de treballs presentats. En el cas del concurs literari, ha doblat la participació, de 21 a 45 obres. I pel que fa al concurs fotogràfic, també s'ha arribat a la quarantena d'imatges presentades.

Durant l'acte virtual també es donarà a conèixer quin serà el nou logotip de la renovada Comissió de Festes de Puigcerdà. Es va convocar un concurs i s'han escollit tres finalistes. El guanyador serà el que obtingui més vots als perfils a Facebook i Instagram de la comissió de Festes. Per votar hi ha temps fins dissabte.

La Tarda de la Cultura es podrà seguir a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Puigcerdà o a les xarxes socials del consistori.

Parlen al vídeo: ÀLEX RUBIO, REGIDOR CULTURA AJUNTAMENT PUIGCERDÀ