Millorat el Camí Ral de Coll de Nargó, la segona via d'accés al poble. L'actuació ha consistit en l'asfaltatge, i la instal·lació de llum en aquest tram urbà. El cost dels treballs han ascendit a 46.000 euros, un 80% dels quals els ha aportat la Diputació de Lleida a través del Pla de Manteniment de camins de titularitat municipal. En matèria d'infraestructures, s'ha pavimentat el camí de la roda per un import de 8.200 euros, també amb suport econòmic de la Diputació de Lleida de prop del 80%.

L'alcalde del municipi, Martí Riera, assenyala que les línies d'ajuts de l'administració provincial no s'han aturat per realitzar qüestions ordinàries, malgrat la necessitat sobrevinguda per gestionar la pandèmia.

A més, recentment al municipi nargoní, s'ha renovat el tancament perimetral del Camp de futbol, amb una inversió de 35.000 per part de la Diputació de Lleida.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, ALCALDE DE COLL DE NARGÓ