Aquest dijous al migdia s'ha celebrat la sessió plenària anual de taula de Salut mental de l'Alt Urgell. Aquesta edició ha estat marcada per les conseqüències psicològiques de la Covid on enguany s’ha constat un augment de l’atenció psicològica.

A la trobada s'han donat a conèixer els resultats d'un estudi de l'Institut de Treball Social i Serveis Socials sobre l'impacte del confinament a les perones que pateixen trastorns mentals greus. El perfil del centenar d'enquestats són majoritàriament dones i persones que viuen soles. I, aquestes són algunes de les conclusions:

El principal objectiu de la taula és promocionar l'atenció integral a les persones que pateixen malalties mentals.

Un dels reptes és sensibilitzar a la ciutadania i lluitar contra l'estigma entorn de les malalties mentals.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, CONSORCI D'ATENCIÓ A LES PERSONES ALT URGELL