La Seu d’Urgell serà un dels 18 escenaris escollits del territori català que acolliran la Mobile Week Catalunya 2021. La iniciativa l’impulsa la Mobile World Capital Barcelona juntament amb la Generalitat de Catalunya. L’objectiu és apropar la tecnologia a la ciutadania i generar un espai de reflexió sobre l’impacte de la tecnologia a la vida quotidiana.

La capital alt urgelenca va ser l’única candidatura presentada del Pirineu català. La proposta de la ciutat urgellenca inclou sis ponències. També s’organitzaran tallers i activitats adreçades a les famílies.

Aquesta programació es desenvoluparà en dos dies diferents, entre els mesos de maig i juny.
Les activitats de la Mobile Week a la Seu d’Urgell  les organitzaran les regidories d’Innovació Tecnològica i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament urgellenc. I compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el Punt Òmnia, l’Escola Mn. Albert Vives, l’Institut La Valira, la Fundació Sant Hospital i Loopa-Aula Tecnològica d’Andorra.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL