Enguany, els voluntaris i voluntàries de l’Associació APROP que gestionen el Banc d’Aliments del consell comarcal del Pallars Jussà, a causa de la pandèmia, no podran estar recollint aliments als supermercats com és habitual veure’ls cada any. Però tot i això s’anima a la població a seguir fent la seva aportació amb els mètodes que s’ha dissenyat per poder omplir les prestatgeries i arribar a totes les famílies que ho necessiten.

També hi ha la possibilitat de fer les donacions online.
Cal tenir en compte que, tot i no donar els aliments físicament els comprador, els bancs d’aliments de cada territori rebran el volum corresponent amb la quantitat que s’hagi recaptat a la zona.

Tot i que des de dilluns ja es poden fer les donacions, aquest divendres i dissabte són els dies forts del Gran Recapte d’Aliments. Són els dies que a Tremp es trobaven als supermercats els voluntaris de l’Assocació APROP, Reintegra, AlbaJussà, l’escola Maria Immaculada i l’Institut de Tremp. Des del Banc d’Aliments del Pallars Jussà es remarca que amb la pandèmia s’ha vist créixer molt el nombre de famílies amb necessitats. Actualment a Tremp recullen aliments 79 famílies, que suposen unes 320 persones, i 40 famílies a la Pobla que suposen més de 140 persones.

Parlen al vídeo: SÍLVIA CASANOVAS, TÈCNICA IMMIGRACIÓ I VOLUNTARIAT C.C. PALLARS JUSSÀ