Barruera, a la Vall de Boí, ja té instal·lades les senyalitzacions verticals que marquen els passos de vianants dins del poble. La carretera principal que travessa la Vall de Boí creua justament pel mig de Barruera, i l’Ajuntament ha decidit col·locar senyals d’advertiment dels passos de vianants perquè els conductors extremin encara més les precaucions dins del nucli urbà i evitar accidents.

El consistori també ha aprovat una ordenança de circulació i està estudiant reduir la velocitat a l’interior dels nuclis a 30 kilòmetres/hora. Tot i que aquesta mesura no és possible quan es tracta d’una carretera que creua el poble, sí que s’espera que les senyalitzacions facin augmentar la prudència dels conductors. Cal tenir en compte que hi ha èpoques de l’any on tant la circulació de vehicles com de vianants és molt elevada a la Vall de Boí.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ