Després de l'aturada per seleccions, el Cadí La Seu afronta amb tots els efectius disponibles una nova setmana amb dos partits de lliga.

Les urgellenques reben al Palau d’Esports dijous al vespre un rival directe, el Durán Maquinaria Ensino. Ambdós equips es troben a la part mitjana de la taula. El quadre urgellenc és novè amb quatre victòries i sis derrotes. Amb el mateix balanç, es troben el vuitè i desè classificat, el Campus Promete i l'Ensino.

El tècnic del Cadí La Seu, Bernat Canut, confia que l’equip anirà trobant l'encert de cara a cistella que ha faltat al conjunt urgellenc en els últims partits.

Al duel, debutarà la nova incorporació del Cadí, la belga Laure Resimont. A més, Yurena Díaz s'estrenarà aquesta temporada al Palau d'Esports després de reaparèixer en l'últim partit de lliga a la pista de l'Ideuskotren.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU