Nova defunció per Covid a la capital alt urgellenca. Pel que ja són onze les persones que han mort per coronavirus a l'àrea bàsica de Salut de la Seu d'Urgell des del mes d'agost.En la segona onada de la pandèmia, el màxim històric de morts registrades en una setmana és de 3 persones, que es van produir la setmana del 12 d'octubre i el 2 de novembre.
Aquest dimarts hi ha dotze pacients ingressats a la Fundació Sant Hospital per complicacions derivades de la Covid. El nombre de casos actius supera el centenar a l'àrea bàsica de salut de la Seu. En les últimes hores s'han confirmat sis nous positius. A més, hi ha tres-cents cinquanta-vuit contactes estrets confinats.
Respecte als indicadors per conèixer l'evolució de la malaltia. Es manté la tendència a la baixa de l'índex de risc de brot a la Seu d'Urgell i se situa als 819 punts. I, bones notícies pel que fa a la taxa de reproducció de la malaltia a l'Alt Urgell. Torna a situar-se lleugerament per sota d'1, concretament, 0.92.