L’Alta Ribagorça se suma al projecte Singulars per segona vegada. Una iniciativa per millorar l’ocupació laboral entre el jovent, sobretot amb dificultats per inserir-se al mon laboral. Aquest mes de novembre ja es posa en marxa i durarà 9 mesos, durant els quals 12 joves de la comarca rebran formació en el sector turisme i coneixeran de primera mà les empreses de la zona.

Des del consell comarcal s’aposta per aquesta vessant formativa perquè ofereixes als joves una formació post obligatòria al territori i formes persones en un sector que té demanda de professionals a la zona.

Els joves han de formar part del programa de Garantia Juvenil i tenir entre 16 i 29 anys.

Parlen al vídeo: FRANCISCO JAVIER VEGA, CORDINADOR PROJECTE SINGULARS ALTA RIBAGORÇA - MARIA JOSÉ ERTA, PRESIDENTA C.C. ALTA RIBAGORÇA