Nova incorporació per al Cadí La Seu. Es tracta de l'aler Laure Resimont. La belga aterra a la Seu d’Urgell per reforçar el joc exterior. La jugadora, de vint-i-dos anys, ocuparà la bacant per la sortida de la nord-americana Danni Williams.

L'aler arriba procedent d'un equip de la lliga belga, actualment la competició està aturada. Davant d'aquesta situació, el Sedis Bàsquet han negociat el fitxatge pel que queda de temporada. Resimont ha estat recentment una de les deu millors anotadores de la lliga belga amb 13 punts de mitjana. I, entre les cinc millors en assistències, amb 3,5 assistències de mitjà per partit.

Aquest dimarts el conjunt urgellenc ha recuperat les jugadores internacionals que han disputat partits classificatoris per a l'Eurobasket de l'any que ve. La belga Serena-Lynn Geldof va participar en els dos duels de la selecció, que es van endur contra Portugal i Ucraïna. I, Maria Jesperesen va ser clau perquè Dinamarca es classifiqués per al primer europeu. Després de perdre contra la República Txeca, les daneses van aconseguir una històrica victòria, on Jespersen va aportar 35 punts.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU