Junts per Catalunya enceta una nova etapa a Cerdanya. Després de l'escissió del PdeCAT, la formació encara un nou període amb una renovació de l'executiva i amb una nova coordinadora comarcal, Glòria Rigola, la qual ha anunciat que una de les prioritats del partit es posar en marxa diferents grups de treball on tothom hi pugui dir la seva.

La formació té actualment una trentena d'afiliats a la comarca. Confia en sumar nous associats a nivell comarcal i ser present a tots els municipis. En aquest sentit, treballa amb l'objectiu de presentar candidats als 17 municipis de cares a les properes eleccions municipals. Rigola creu que per això encara hi ha marge i que ara per ara la prioritat són les eleccions al Parlament del febrer.

Rigola encapçala una executiva de set persones: Tomàs Torrent, Jordi Casas, Miquel Adam, Anna Muntané, Josep Agustí Fajas i Iola Dalmau.

Pel que fa a la vegueria, Junts ha presentat una única candidatura, amb Ricard Pérez al capdavant.

Parlen al vídeo: GLÒRIA RIGOLA, COORDINADORA JUNTS CERDANYA