Els paradistes del mercat setmanal de Tremp han començat una campanya de recollida de signatures per demanar que se’ls torni a l’emplaçament habitual del mercat. Per motius de mesures de seguretat per la pandèmia de Covid-19, es va traslladar les parades de la plaça Catalunya a la zona esportiva del Juncar. Ells consideren que la ubicació està molt apartada del centre i que estan perdent molts clients.

A més consideren que no se’ls ha informat si es tracta d’una reubicació temporal o permanent.
El grup de Compromís per Tremp també remarca que veïns i veïnes de Tremp els fan arribar el malestar per la nova ubicació del mercat, i demanen que es torni al seu lloc.

Per la seva banda, l’equip de govern justifica el nou emplaçament per garantir les mesures de distància i evitar aglomeracions, i preveu portar el tema a participació ciutadana.

L’Ajuntament també posa de manifest que segons la normativa de Procicat, el retorn ara mateix a la ubicació original suposaria disminuir el nombre de parades i que no és una opció que vulguin.

Parlen al vídeo: LEONARDO GIMÉNEZ, PARADISTA MERCAT - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP - MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP