L'Hospital de Cerdanya ha confirmat aquest dilluns la mort d'un pacient de 72 anys resident a la Baixa Cerdanya que es trobava ingressat amb covid-19. És la sisena defunció que s'ha produït al centre sanitari per aquest virus des de l'inici de la crisi sanitària i l'onzena a la comarca.

En el mateix comunicat, l'hospital informa que ara mateix hi ha 5 pacients ingressats amb coronavirus i cap possible cas pendent de diagnòstic.

Des del passat mes de març en aquest centre sanitari s’hi han detectat 246 positius, dels quals 110 han ingressat. Hi ha hagut un total de 22 trasllats a altres hospitals.

El total de positius detectats a la comarca és de 780, 41 més que fa només tres dies.

Pel que fa a la situació epidemiològica de Cerdanya, des de dissabte el risc de rebrot ha baixat, de 1.344 a 1.145, mentre que la velocitat de transmissió de la malaltia (Rt) també ha caigut, de 1,79 a 1,53.