Aquest dilluns 16 de novembre ha començat la campanya del Gran Recapte d’ aliments, i s'allargarà fins al dissabte 21. El format canvia per adaptar al context actual de pandèmia. D'entrada, s'oferiran butlletes per valor de 3 euros als comerços locals de l'Alt Urgell. Aquests diners serviran per abastir de productes el Banc dels Aliments de la comarca alt urgellenca.

Pel que fa als supermercats que pertanyen a grans cadenes comercials, hi ha l'opció de fer una aportació monetària. En aquest cas, el que es recapti, es farà arribar a la seu central del Banc dels Aliments de la demarcació.

A més, la donació es pot fer a través de la web del granrecapteonline.com o bé per telèfon mòbil pel mitjà del bizzum.

El lema de la dotzena edició del gran recapte és Aquest any, si pots, ajuda. Val a dir, que amb aquest format el nombre de voluntaris disminueix, pel que no hi participaran els alumnes de l'institut de la mà del projecte aprenentatge i servei.
Aquest novembre dues-centes vint famílies acudeixen al centre d'aliments per la solidaritat de la Seu d'Urgell.

En un context marcat per les dificultats econòmiques derivades del cessament de l'activitat per les restriccions anticovid, la campanya fa una crida a la solidaritat.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, CAPAU