Les dues cares de la moneda per als dos equips sènior del CG Puigcerdà. Els nois de Barnola i Hilario han encaixat una dolorosa derrota a casa del Majadahonda, amb un resultat de 8-5. Els gols de Boronat, Oriol Paul, Gómez no van ser suficient, i els madrilenys van passar per davant en el tercer període.

Polèmica sobre el gel en el moment del 6-5. Després d’una jugada de contra amb molt perill un jugador local va impactar amb el seu estic a la cara del llivienc Nacho Granell. Aquest va quedar estès a terra i la jugada va acabar en gol, que va sumar el marcador dels madrilenys. El Puigcerdà es va retirar al vestidor com a protesta després d’un seguit d’accions polèmiques no assenyalades. Passats uns segons, l’equip pirinenc va tornar al gel però les coses van anar a pitjor fins acabar amb aquest 8-5.

Amb la derrota els de Cerdanya, que continuen al capdavant de la classificació amb 9 punts, veuen com el Txuri Urdin, que va guanyar el seu partit a Jaca a la pròrroga, s’acosta a un punt i Majadahoda es posa a tres. La propera jornada els cerdans rebran la visita del Barça hockey gel, que encara no ha puntuat.

A l'altra cara de la moneda hi ha el conjunt femení. Les noies de Kulikov van sumar una nova victòria, en aquest cas a la pista del Huarte. Van haver de suar de valent per batre les navarreses i acabar amb un marcador de 2-7. Els gols van ser signats per Bosch, Giménez, Pareja i Barangé.

Amb la victòria, combinada amb l'ajornament d’altres partits de la jornada, el CG Puigcerdà queda en la primera posició provisional en solitari amb 18 punts. La setmana vinent el Majadahonda visitarà Puigcerdà per protagonitzar el duel entre els dos equips invictes de la competició.