Aquest dilluns s’ha dut a terme la primera reunió de la Comissió d’usuaris i promotors de la línia de tren Lleida- La Pobla de Segur. Comissió impulsada per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i la delegació del govern a l’Alt Pirineu i Aran amb la finalitat de millorar el servei i reforçar els vincles amb els grups d'interès. La comissió compta amb representants de diferents entitats i col·lectius i es reunirà de 2 a 3 vegades l’any. En aquesta primera trobada ja han sortit propostes i s’han emplaçat a la propera reunió del mes de març per donar-hi resposta.

La idea és donar veu als usuaris i mantenir-hi un diàleg permanent amb la voluntat de promocionar el servei i fer-lo més atractiu i útil als usuaris.

També s’ha donat l’oportunitat de fer arribar demandes i peticions per escrit per estudiar-les i donar-hi resposta en la propera trobada.
La comissió inclou representants del transport per carretera i d’entitats del Pallars Sobirà, ja que el corredor arriba via autobús fins a Esterri d’Àneu.

Parlen al vídeo: ROSA AMORÓS, DELEGADA DEL GOVERN A L’ALT PIRINEU I ARAN