Augmenta a 29 el nombre de positius per Covid del brot detectat a la Llar de Sant Josep de la Seu d'Urgell. Hi ha 25 usuaris positius asimptomàtics, entre la vuitantena de residents, i quatre treballadors contagiats segons han assegurat fonts mèdiques de la residència. El cribratge realitzat divendres als usuaris, professionals sanitaris i religioses ha elevat a 22 casos nous del registre inicial, que era de set positius.
Aquest cap de setmana s'ha reforçat el personal de la Llar de Sant Josep amb professionals d'Atenció Primària de la Seu d'Urgell i de Puigcerdà. A més, des que es va detectar el brot s'ha "sectoritzat" el centre, d’aquesta manera s'han aïllat els positius en una ala de la residència, i en una altra, s’han instal·lat els usuaris que han donat negatiu a les proves.
L'Àrea Bàsica de Salut de la capital alt urgellenca té ara 114 casos actius de coronavirus, dotze dels quals es troben ingressats al Sant Hospital. A més, hi ha 367 contactes directes confinats. L'índex de risc es redueix en noranta-tres punts, i és aquest dilluns de 995 punts, malgrat que es manté molt alt. Així mateix, baixa la taxa de reproducció del virus de 1.18, ha disminuït a 1.03, supera molt lleugerament la xifra recomanada.