La programació nadalenca “El món màgic de les muntanyes" arrencarà amb l'activitat familiar Anem a buscar els tions al bosc el 5 de desembre. La proposta a la natura tindrà lloc al bosc del Pla de les Forques.

L’activitat pensada per a infants de 3 a 10 anys es va celebrar per primera vegada l'any passat exhaurint les places, enguany es manté, per bé que adaptada a les mesures anticovid. Es durà a terme en dos torns: a dos quarts d'onze del matí i a les 12 del migdia.

La proposta consisteix en una breu excursió pel bosc on els petits trobaran els minairons i el tió. Per completar l'activitat, hi haurà una animació que anirà a càrrec de Duet Daura, i que presentaran com a primícia la Cançó dels picarols! A més, els infants podran crear el seu propi canut dels picarols.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA D'EDUCACIÓ I INFÀNCIA DE LA SEU