Els dos equips sènior del CG Puigcerdà viatjaran lluny aquest cap de setmana per disputar una nova jornada de lliga. Els nois grocs i negres jugaran dissabte a la tarda a Majadahonda, una setmana després de derrotar els madrilenys a casa per 6-1. Els cerdans tindran baixes importants, mentre que els locals han incorporat dos jugadors canadencs procedents del Txuri Urdin. Així que s'espera un partit dur per al Puigcerdà.

Per la seva banda, l'equip femení viatjarà a Navarra per veure's les cares amb el Huarte, el conjunt revelació de la competició. Una base de jugadores que s’han reforçat amb algunes altres de Sumendi de Vitòria, equip que aquest any no participa en competició i que ha repartit les seves components per diversos equips, un d’ells el navarrès. Amb l'equip local jugarà la cerdana Davinia Alfonsín, que ja fa vàries temporades que participa amb el conjunt de Navarra.
Els dos equips sènior encapçalen la classificació provisional. Els nois de Barnola i Hilario tenen 9 punts, mentre que les noies de Kulikov en sumen 15, empatades amb el Majadahonda. Veurem, doncs, si poden consolidar el seu liderat.