Compromís pel Pirineu ha reclamat "millores urgents" en la gestió de l'aigua a la de l’Alt Urgell. Actualment, la gestió de l’aigua està distribuïda entre diferents administracions, com ara la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre, que depèn del govern espanyol, i l’Agència Catalana de l’Aigua.

El grup de l’oposició assegura que hi ha "manca d'aigua potable a diferents nuclis de la comarca". A més, qualifiquen de "pèssima" la salut dels rius.

Tot i això, apel·len a la necessitat "que la població prengui consciència també de com les seves actuacions del dia a dia afecten seriosament la qualitat de l’aigua".
Compromís assenyala que ha recollit "les mancances que presenta la comarca en matèria de gestió d’aigua" i ara estudiarà "propostes que aportin solucions factibles" segons diuen per fer-les arribar als equips de govern dels ajuntaments i del Consell Comarcal.

Parlen al vídeo: TONI NADAL, CONSELLER COMPROMÍSXPIRINEU