L’Ajuntament de Sort ha decidit finalment suspendre l’edició d’enguany de la fira de Tardor. Aquesta fira s’havia de celebrar el primer cap de setmana de novembre, però la situació de la pandèmia va fer que el consistori decidís ajornar-la fins al cap de setmana del 28 i 29 de novembre. Ara, veient l’evolució de la pandèmia per Covid-19 i les mesures existents per frenar-la, l’Ajuntament ha pres la decisió d’anul·lar l’edició d’enguany de la fira.
La Fira de Tardor de Sort és un esdeveniment que any rere any aplega gran quantitat de visitants, tan de la comarca del Pallars Sobirà com de fora. I compta amb activitats com el mercat firal amb exposició i venda de productes de proximitat i la tradicional mostra d’ovella Xisqueta, raça autòctona del territori. L’Ajuntament espera poder tornar a oferir aquestes activitats aviat.