El programa Treball i Formació, que impulsa el Consell Comarcal de Cerdanya, ha permès fer noves contractacions a persones majors de 45 anys que es trobaven en situació d'atur de llarga durada. L'ens cerdà ja ha participat en diverses convocatòries i, arrel de l'ampliació del programa per pal·liar els efectes provocats per la covid-19, aquesta tardor ha pogut incorporar tres nous treballadors que faran diverses tasques durant nou mesos.

Es tracta d’un programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat pel Fons Social Europeu.

En la darrera convocatòria es van fer 11 contractacions, de les quals 7 van finalitzar el passat mes de juny i la resta acabaran al desembre. Des del Consell Comarcal remarquen la importància de formar part d'aquest programa.

Malgrat en la darrera convocatòria no es va poder du a terme la part formativa obligatòria del programa per la situació sanitària, en aquesta ocasió sí que es preveu que els participants puguin rebre-la. Una part telemàticament i l'altra presencial.

Parlen al vídeo: LAIA VENDRELL, COORDINADORA PROGRAMA