La Diputació de Lleida ha licitat la instal·lació de 13 calderes tèrmiques amb biomassa per a diversos municipis de la demarcació, entre els quals hi ha Bellver de Cerdanya i Montellà i Martinet. L'actuació, gestionada pel Patronat de Promoció Econòmica, es cofinança mitjançant el programa europeu Feder 2014-2020 i diverses administracions locals del Pirineu i l'Aran.
Els sistemes de calefacció licitats tenen una potència tèrmica de 1.500 Kw i calefactaran amb estella dels boscos públics del Pirineu, edificis i equipaments dels dos municipis de Cerdanya que hem dit i també d'altres com Bassella,Coll de Nargó, Fígols i Alinyà, Montferrer i Castellbò, Oliana, el Pont de Suert, Ribera d'Urgellet, Salàs de Pallars i la Vansa i Fórnols. El pressupost de licitació és de 1.271.400 euros.
Recordem que, en el cas de Montellà i Martinet, disposa des de fa poc d'un nou magatzem d'estella d'uns 500 m2 de superfície, que s'ha construït a tocar de la zona esportiva.