Les estacions d’esquí de muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, així com altres equipaments del grup, han obtingut el certificat de qualitat d’AENOR que els acredita com a espais segurs davant el risc de contagi per Covid-19.
Ferrocarrils ha dissenyat un pla de mesures sanitàries que aplicarà a les seves instal·lacions aquest hivern per garantir un entorn segur. L’ús de mascareta serà obligatori en remuntadors, zones d’espera, embarcaments i espais tancats per als majors de 6 anys. Es limita l’aforament als espais interiors, es recomana la compra online i hi haurà noves condicions de contractació i cancel·lació de productes i serveis, es reforça la neteja i desinfecció i la senyalització, entre altres mesures. Es vetllarà sempre per la seguretat tant de les persones usuàries com del personal de les estacions de muntanya.
Ferrocarrils també està treballant per certificar les 6 estacions de muntanya amb el segell “Safe Tourism Certified”, promogut per l’Instituto para la Calidad Turística Española.