El proper 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les Dones. Per aquest motiu, el Consell Comarcal cerdà ha organitzat al llarg d'aquest mes diversos tallers i activitats que, per la situació sanitària actual, s'estan fent en format telemàtic.

Els tallers, que van començar el 2 de novembre i s'allargaran fins al 25, són gratuïts però cal inscripció prèvia. Aquests, s'adrecen a diferents franges d'edat: homes sols amb infants, persones emprenedores o adolescents. L'objectiu és arribar a tots públics.

A més d'aquestes activitats, el 25 de novembre hi ha previst el darrer taller, amb el títol 'Emprendre amb perspectiva de gènere'. I a les 12h del migdia es llegirà un manifest al jardí del Consell Comarcal.

La proposta està impulsat des de les àrees de Serveis Socials, Joventut i Promoció Econòmica, juntament amb el Servei d'Intervenció i Ajut a les Dones i el Servei d'Intervenció Socioeducativa.

Parlen al vídeo: LAURA DAFIS, SIAD CONSELL COMARCAL CERDANYA