L'ajuntament de Bellver de Cerdanya impulsa un concurs de fotografia per il·lustrar la postal de Nadal. Les imatges presentades poden mostra qualsevol part del municipi, ja sigui el patrimoni arquitectònic, les tradicions o la seva gent.

Els interessats han de compartir la o les fotografies a Instagram, etiquetant @bellveroficial, o bé poden enviar-les a cultura@bellver.org. Els treballs han de ser originals i no s'han de retocar.

Es podran presentar fotografies fins al 16 de novembre inclòs. Un jurat, format per personal de l'ajuntament i representants de l'Escola d'Art de Cal Travesseres, donarà a conèixer el guanyador-a el 18 de novembre.

El premiat rebrà un xec de 200 euros per utilitzar en els comerços de Bellver. D'aquesta manera, doncs, el consistori vol incentivar el consum local i donar a conèixer els productors de la zona. A més, la imatge premiada, com hem dit, felicitarà les festes als veïns i veïnes.