Els palistes del Club Cadí CK Miquel Travé i Núria Vilarrubla s'han quedat a les portes del podi a la Copa del Món d’eslàlom. En el que ha estat la darrera prova de la temporada que s'ha celebrat a la localitat francesa de Pau aquest cap de setmana.
La urgellenca Vilarrubla ha signat la segona millor baixada a la semifinal, però a la final s'ha saltat una porta i ha acabat en 6a posició amb un temps de 164.57 segons. La guanyadora ha estat la brasilera Ana Sátila que ha completat la baixada amb 115.39 segons.

Per la seva banda, Miquel Travé amb 103.53 segons ha estat quart. Amb tan sols un toc en una porta, després que en les proves prèvies de dissabte i divendres havia obtingut la segona posició. La victòria en la categoria de canoa masculina se l'ha endut l'irlandès Liam Jegou, marcant un registre de 100.35 segons.

El combinat espanyol tampoc ha aconseguit medalla a les categories de caiac femení ni masculí. Maialen Chourraut ha estat cinquena i David Llorente ha acabat dotzè. L'única medalla per l'equip espanyol ha estat en la prova de caiac extrem. Darío Cuesta ha pujat al tercer graó del podi.

Parlen al vídeo: NÚRIA VILARRUBLA, PALISTA CLUB CADÍ CK