Si fa unes setmanes el risc de rebrot havia baixat lleugerament a Cerdanya, en les darreres hores ha tornat a superar els mil punts, que es considera molt alt. Així, doncs, el risc de rebrot de la covid-19 ha passat de 909 a 1025 i la taxa de reproducció d'1,31 a 1,51. Recordem que la situació ideal és que sigui inferior a 1.

En total, la comarca acumula 716 positius des de l'inici de la crisi sanitària. Fa just una setmana, el passat 3 de novembre, el total era de 624. Això vol dir que en set dies s'han detectat gairebé un centenar de nous casos.

Segons informa l'hospital de Cerdanya, actualment hi ha 6 pacients positius ingressats i cap cap pendent de diagnòstic. Des del passat mes de març, en aquest hospital s’han detectat 238 positius, dels quals 105 han necessitat ingrés. Un total de 19 pacients han estat traslladats a altres centres sanitaris. El nombre de defuncions a la comarca per aquest virus continua sent deu.