Punt final del doble cicle 'Parlem d'Història-Desenterrant el passat'. Aquest dissabte s'ha dut a terme la darrera conferència centrada en les primeres falles documentades de Catalunya, de Santa Maria de les Peces de 1543. Atesa la situació sanitària, tan sols dues de les 6 conferències han comptat amb assistència presencial i només s’ha pogut realitzar una visita guiada.

Aquesta ha estat una de les edicions amb més temàtiques d'actualitat, com ha estat la PONÈNCIA sobre les troballes arqueològiques de la Seu d'Urgell. És la conferència que ha rebut més visualitzacions del cicle, amb prop de 350. Totes les xerrades es poden trobar a la plataforma Youtube.

Parlem d'història-Desenterrant el passat fusiona dos cicles que, si no hagués estat per les restriccions per la COVID, s'haurien celebrat els mesos de maig i d'octubre respectivament.
La proposta està organitzada per l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell, l'Espai Ermengol, l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell.

Parlen al vídeo: LLUÍS OBIOLS, PRESIDENT INST. ESTUDIS COMARCALS ALT URGELL