Aquests mesos de pandèmia, malgrat la implantació de cita prèvia i el no poder buscar lliurement material dins la biblioteca, la biblioteca pública Maria Barbal no ha vist afectat el volum de préstecs que fa. Els usuaris han respòs molt positivament.

Un aspecte destacat és el nombre de consultes i peticions que es reben mitjançant correu electrònic i whatsapp. També es fan lots sorpresa i s’ha reforçat el servei de lectura digital a través d’internet a la plataforma de biblioteques EbiblioCat.
La biblioteca preveu implementar el servei de préstec a domicili per aquelles persones que pertanyin a col•lectius vulnerables o en situació de confinament amb la voluntat que puguin seguir gaudint del material que ofereix la biblioteca.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, DIRECTORA BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL