El Cadí La Seu ha encaixat la sisena derrota a la lliga a la pista de l'IDK Euskotren per 58 a 44. Els dos equips han tingut dificultats per trobar l'encert a cistella, en un primer parcial que s'ha tancat amb empat a 12 punts. El segon quart les urgellenques han intentat escapar-se al marcador, però les locals han respost a l'ofensiva visitant. El partit s'ha aturat al descans amb un lleuger avantatge per al Cadí.

Tot i arrencar el tercer període amb un 0-5 per a les urgellenques, el conjunt basc ha capgirat la situació i s'ha situat a 3 punts per davant a deu minuts del final. El bon treball defensiu de les locals ha limitat l’atac urgellenc que han estat set minuts sense anotar.

La base Yurena Díaz ha disposat dels primers minuts en la quarta temporada com a jugadora urgellenca. Després d'onze mesos apartada per una lesió al genoll, la canària ha reaparegut davant l'equip que es va lesionar.
Ara la lliga s'atura fins al 19 de novembre pels compromisos de seleccions. Les jugadores urgellenques han estat convocades la danesa Maria Jespersen i la belga Serena-Lynn Geldof. A més, Laia Raventós i Gala Mestres jugaran partits amb la selecció espanyola de 3x3. A aquesta convocatòria s'ha descartat per prevenció Georgina Bahi, perquè tot just acaba de recuperar-se d'una lesió.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU