Tremp ha sortejat 32 experiències de la campanya Compra i guanya. El sorteig s’ha fet entre les butlletes recollides en més de 70 comerços de Tremp que s’han sumat enguany a la iniciativa i el total del lots està valorat en prop de 2860 euros. La campanya 2020 de Compra i guanya ja es va retardar fins a la tardor a causa de la pandèmia i ara, un cop fet el sorteig, les experiències no es podran gaudir fins al 2021 quan la situació sanitària ho permeti. Precisament des de l’organització es comunicarà als guanyadors quan poden gaudir de les experiències, que són per 2 persones i combinen cultura, gastronomia i patrimoni.
Arreu de Catalunya participen a la companya 31 municipis i prop de 1950 botigues. La idea del projecte és que sigui un incentiu per comprar al petit comerç al mateix temps que es descobreix el territori català.
La campanya ha premiat 32 persones de la zona que han comprat al petit comerç, però també farà que durant el 2021 vinguin parelles d’arreu de Catalunya a gaudir del municipi de Tremp.