La biblioteca pública Maria Barbal de Tremp també s’ha adaptat durant aquests mesos a les mesures de seguretat per la pandèmia de Covid-19. I no ha volgut pas deixar de fer les seves activitats. N’és un exemple l’hora del conte virtual que va dur a terme divendres passat, el club de lectura també cadascú des de casa seva i a través de la pantalla i fins i tot les jornades de Biblioteca pública i centres educatius de l’Alta Ribagorça i els Pallars.

Els mateixos participants de les activitats els demanen seguir-les ni que sigui virtual i la biblioteca ha vist en aquest nou sistema una oportunitat per arribar a més públic i facilitar la participació.

Precisament a l’estiu ja es va començar a combinar la forma presencial i virtual, ja que algunes de les activitats presencials s’han retransmès també a través de es xarxes socials.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, DIRECTORA BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL